Tinten van autoruiten.

Wilt U uw autoruiten tinten/blinderen? Dan Bent U bij AutoGlass EM aan het juiste adres!

Voordelen van getinte autoruiten:

  • Geen hinder van zonlicht voor uw kinderen en/of passagiers op de achterbank.
  • Sportieve uitstraling van uw auto.
  • Bescherming tegen verkleuring van het interieur van uw auto.
  • Geen inkijk van buitenaf in uw wagen. Bijvoorbeeld voor waardevolle spullen.
  • Anti-inbraak bescherming. Want bij inbraak blijft de getinte autoruit helemaal aan elkaar vastplakken aan de folie en voorkomt diefstal via de getinte autoruit.

Wij hebben 3 verschillende tinten: 95% verdonkerd, 80% verdonkerd en 65% verdonkerd. Het tinten/blinderen van uw wagen duurt ongeveer 2 à 3uur waardoor U een halve dag nadat U uw wagen heeft afgezet terug kan beschikken over uw wagen. U kan erop wachten of wij bellen U op wanneer de wagen klaar is en dan kan U die later op de dag terug komen halen.

In een stofvrije en afgesloten ruimte wordt uw wagen met de grootste zorg behandeld. Hiermee voorkomen we dat kleine stofdeeltjes tussen de folie en de ruit terechtkomen en we in optimale omstandigheden uw autoruiten kunnen tinten/blinderen voor een perfect resultaat! De kwaliteit van de afwerking is immers heel belangrijk bij het tinten/blinderen van autoruiten!

Omdat we met hoge kwaliteitsproducten werken kunnen wij een levenslange garantie geven op het loskomen/verkleuren van onze folies.

Voor het tinten/blinderen van autoruiten dient U altijd contact met ons op te nemen zodat wij een goede afspraak (dag en uur) kunnen maken zodat alles netjes gepland kan verlopen.

Wij hopen dat U hier voldoende mee geïnformeerd bent! Zo niet, kan U voor meer informatie ons gerust altijd bellen op 03/644.25.66 of het Contact-formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met U op.

Hier volgen nog enkele foto’s van auto’s en bestelwagens waarvan wij de autoruiten van getint/geblindeerd hebben.

  • 95% verdonkerd is een hele donkere tint waarbij men bijna niets van buiten naar binnen kan zien.
  • 80% verdonkerd is een tint die vergelijkbaar is van origineel getinte autoruiten en zorgt voor veel bescherming tegen licht en warmte.
  • 65% verdonkerd is onze lichtste tint en dat wordt vooral genomen om uw wagen een betere uitstraling te geven en de wagen inbraakveilig te maken.